Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā aizsargs Jānis Jaks palīdzēja "Soči" komandai ar rezultātu 5:4 pēcspēles metienu sērijā izbraukumā pārspēt Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

Jaks ar rezultatīvo piespēli palīdzēja "Soči" komandai gūt pirmos vārtus, kad Vasīlijs Glotovs panāca rezultātu 1:2. Aizsargam no Latvijas šis bija devītais rezultativitātes punkts 18 spēlēs, un viņš izcēlies ar trim vārtiem un sešām piespēlēm.

Aizvadītajā mačā Jaks uz ledus pavadīja 21:54 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Vēl "Soči" rindās vārtus guva Artjoms Nikolajevs, Bogdans Jakimovs, Ņikita Feoktistovs. Glotovam arī uzvaru nesošais pēcspēles metiens. "Avtomobiļist" sastāvā precīzus metienus izpildīja Sergejs Šumakovs, Patrīss Kormē, Raiens Spūners un Stepans Hripunovs.

Citā mačā sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Mika Indraša pārstāvētā Podoļskas "Vitjaz", kas ar rezultātu 1:3 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Indrašis šajā mačā laukumā pavadīja tikai 7:10 minūtes, statistikas rādītājos neizceļoties.

"Vitjaz" labā vienīgos vārtus guva Valteri Kemilainens, bet "Torpedo" rindās izcēlās Kenijs Agostino, Iļja Fedotovs un Ivans Čehovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!