Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Jaunais Maskavas "Spartak" treneris Viktors Pačkaļins, kuru pirmdien oficiāli apstiprināja šai amatā, izteicies, ka vārtsarga Dominika Hašeka komandā vairs nebūs un tika veidota jauna vārtsargu brigāde, raksta krievu prese.

"Pagaidām Hašeks ar mums nav sazinājies," intervijā "Sovetskij Sport" izteicies Pačkaļins. "Taču varu pateikt skaidri: nākamajā sezonā mēs ar viņu nerēķināmies. Veidosim jaunu vārtsargu brigādi. No jauniem vārtsargiem, ar perspektīvu. Tā nolēmusi treneru padome."

Par Pačkaļina asistentiem apstiprināja Andreju Pjatanovu un Aleksandru Titovu.

"Svarīgi ir komandā izveidot vajadzīgo mikroklimatu, un, protams, sakārtot treniņu procesu," intervijā portālam "Sportbox" pastāstīja Maskavas "Spartak" viceprezidents Vladimirs Šadrins. "Atceraties, cik sarežģīta situācija izveidojās pagājušogad, kad aizgāja Milošs Ržiha. Uzaicinājām Igoru Pavlovu, kurš neko neatrisināja, neko neizveidoja un darbu vajadzēja pārņemt mūsu kluba ģenerālmenedžerim Aleksejam Jakovenko. Tāpēc "Spartak" treneru padome nolēma nekāpt vēlreiz uz tā paša grābekļa un apstiprināja Viktora Pačkaļina kandidatūru, jo viņš ir pārbaudīts speciālists, kuru zinām ne pirmo gadu un kuram "Spartak" nav tukša skaņa. Uz ko gan paļauties, ja ne uz savējiem."

Aizvadītajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā "Spartak" ieņēma sesto vietu un "play-off" tikās ar Sanktpēterburgas SKA, kam zaudēja četrās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!