Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Slovākijas komandas Popradas "Lev" budžets nākamajā sezonā būs 12 līdz 14 miljoni eiro (8,4 līdz 9,8 miljoni latu), un 80 procentus no komandas budžeta veido no sponsoriem iegūtie līdzekļi, preses konferencē atklāja kluba komercdirektors Marsels Bineks.

Tāpat Bineks skaidroja, ka pagaidām nav ieplānota "Lev" arēnas atjaunošana, jo Popradas pilsētas valdība tam vēl nav devusi atļauju.

Maija sākumā "Lev" oficiāli tika uzņemta KHL, bet tagad tā nodarbojas ar sastāva komplektāciju. Jau ziņots, ka Slovākijas komandas kodolu veidos spēlētāji no Slovākijas un Čehijas; starp viņiem minēts arī Roberts Petrovickis, kurš aizvadīto sezonu noslēdza Latvijas komandā Rīgas "Dinamo".

Kā ziņots, "Lev" jaunatnes komanda "Tatranšti vlci" jau ir apstiprināta dalībai nākamās sezonas Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Jau vēstīts, ka Lev" komanda jau pirms šīs sezonas vēlējās spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) turnīrā un pat jau tika iekļauta Bobrova divīzijas sastāvā, kurā būtu spēlējusi arī kopā ar Rīgas "Dinamo", tomēr mēnesi pirms jaunās sezonas sākuma "Lev" vienība savu dalību atsauca, jo Slovākijas Hokeja federācija (SZLHK) kavējās ar atļaujas došanu.

Pēc tam pagājušā gada novembrī SZLHK deva atļauju "Lev" komandai nākamajā sezonā spēlēt KHL turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!