Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" aizsargi Jēkabs un Krišjānis Rēdlihi, labprāt pagarinātu līgumus un paliktu vienībā arī nākamajā sezonā.

Kā izteicās Jēkabs Rēdlihs, viņš pašlaik aizvada sarunas ar Rīgas "Dinamo" un šī komanda viņam ir prioritāte.

"Runājamies par līgumu. Protams, būtu patīkami palikt spēlēt "Dinamo", kur ir burvīgi fani un mājas. Tāpēc šī ir prioritāte, bet pagaidām vēl jāpagaida," izteicās hokejists.

Viņš sezonas izskaņā sastiepis kājas muskuli, tāpēc sestdien nedevās laukumā "Dinamo" sezonas noslēguma pasākumā, lai izdotos traumu izārstēt līdz galam.

Tāpat J.Rēdlihs izteica gatavību spēlēt valstsvienībā, ja treneris viņu tajā ņems.

Līdzīgi sarunā ar portālu "sports.ru" izteicies Jēkaba vecākais brālis Krišjānis Rēdlihs, kuram arī noslēdzas līgums.

"Protams, vēlētos palikt Rīgā. Man ir grūti sevi iedomāties citā klubā. Tomēr par piedāvājumiem vajag jautāt nevis man, bet aģentam," izteicās K.Rēdlihs. "Sarunas risinās, domāju, ka viss būs kārtībā."

Krišjānis Rēdlihs uzskata, ka sezona gan viņam, gan komandai izdevās neslikta.

"Protams, zaudējums "Torpedo" komandai bija nepatīkams. Uz personisko statistiku neskatos, tāpēc pats lieliski saprotu, ko man vēl vajag uzlabot, pie kā jāstrādā," uzsvēra vecākais no brāļiem hokejistiem Rēdlihiem.

Kā ziņots, pēc šīs sezonas līgumi ar Rīgas "Dinamo" komandu noslēgušies praktiski visiem līderiem un pirmdien aizsardzības līderis Guntis Galviņš kļuva par pirmo spēlētāju, kurš pagarinājis līgumu.

Kā ziņots, šosezon Rīgas "Dinamo" jau ceturto sezonu pēc kārtas iekļuva Gagarina kausā, tomēr nespēja pārvarēt pirmo kārtu, kurā saspringtā sērijā ar 3-4 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!