Foto: Publicitātes foto
Lai varētu oficiāli piedalīties Rīgas "Dinamo" pirmssezonas treniņnometnē, pārbaudes laika līgumu ar klubu ir noslēdzis uzbrucējs Kaspars Daugaviņš un vēl vairāki hokejisti, vēsta "Dinamo" mājas lapa.

Bez Daugaviņa pārbaudes laika līgumus ar Rīgas "Dinamo" ir parakstījuši arī vārtsargs Nauris Enkuzens, kā arī uzbrucēji Armands Bērziņš un Artūrs Ozoliņš. Par to vai pēdējie trīs spēlētāji paliks Rīgas "Dinamo" sastāvā,treneri lems pēc pārbaudes līgumu beigām.

23 gadus vecajam uzbrucējam, Kaldera kausa ieguvējam Kasparam Daugaviņam 30. jūnijā beidzās līgums ar NHL klubu Otavas "Senators", un, lai arī klubs ir izteicis piedāvājumu pagarināt līgumattiecības, slēdzot kvalifikācijas līgumu, tomēr hokejistu neapmierina izteiktā piedāvājuma nosacījumi. Tieši tādēļ pirms sezonas gatavošanās posmu viņš ir izlēmis aizvadīt kopā ar Rīgas "Dinamo", kam pieder tiesības uz Kasparu Daugaviņu KHL. Taču, lai tas notiktu juridiski korekti, ir noslēgts pārbaudes laika līgums.

Kaspars Daugaviņš ir ieplānojis augustā piedalīties arī NHL pirms sezonas treniņnometnē, pēc kuras arī pieņems lēmumu, kur turpināt savu karjeru šajā sezonā.

Pārbaudes laika līgums ir noslēgts arī ar 22 gadus veco vārtsargu Nauri Enkuzenu, kurš 2009./2010. gada sezonā jau bija noslēdzis līgumu ar Rīgas "Dinamo", šo sezonu aizvadot fārmklubā "Dinamo/Juniors", un palīdzot šai komandai izcīnīt Latvijas čempionu titulu.

Pirms iepriekšējās sezonas Nauris Enkuzens lauza līgumu ar Rīgas "Dinamo", lai varētu izmēģināt spēkus NHL kluba Vašingtonas "Capitals" pirmssezonas treniņnometnē, taču Ziemeļamerikā viņam nostiprināties neizdevās, un sezonu Nauris pabeidza pēc spēka 4. spēcīgākās Somijas līgas klubā "Kiekkohait".

Pieredzējušais, 27 gadus vecais centra uzbrucējs Armands Bērziņš Rīgas "Dinamo" sastāvā spēlēja pirmajās divās KHL sezonās, kurās regulārajā čempionātā un "play-off" spēlēs komandas sastāvā piedalījās 71 spēlē (66+5), gūstot 6 vārtus un atdodot 10 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficentu "-5" un 105 soda minūtes. Iepriekšējo sezonu Armands Bērziņš aizvadīja Somijas spēcīgākās līgas klubā HPK, kur 57 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku pievienosies arī kādreizējais Latvijas U-18 un U-20 izlašu uzbrucējs, 23 gadus vecais Artūrs Ozoliņš, kurš pēdējo sezonu aizvadīja Zviedrijas 3. spēcīgākās līgas kluba HK "Karlskrona" sastāvā, 51 spēlē gūstot septiņus vārtus un atdodot 15 piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!