Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Smagu zaudējumu Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences līderu savstarpējā spēlē trešdien piedzīvoja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas „Dinamo”, kas ar 2:7 (2:3, 0:3, 0:1) zaudēja Jaroslavļas „Lokomotiv”.

Pēc pirmajām piecām spēles minūtēm vadībā bija izvirzījušies Maskavas „Dinamo”, taču tie palika vienīgie maskaviešu gūtie vārti šai mačā. Toties „Lokomotiv” jau pirmās trešdaļas beigās bija ne tikai izlīdzinājuši rezultātu, bet arī izvirzījušies vadībā ar 3:2.

Otrajā trešdaļā „Lokomotiv” spēlētāji vēl trīsreiz pārspēja „Dinamo” vārtsargu Alekseju Volkovu, un pēc sestajiem zaudētajiem vārtiem maskaviešu vārtos stājās Aleksandrs Čerepeņins. Arī viņš nepalika „sausā” – trešajā periodā jaroslavļieši guva arī septītos vārtus.

Divus vārtus „Lokomotiv” labā guva Aleksandrs Kaļaņins, pa vieniem – Aleksandrs Gaļimovs, Jori Lehtera, Konstantīns Rudenko, Andrejs Kirjuhins un Aleksandrs Koroļuks.

Maskavas „Dinamo” labā vārtus guva Konstantīns Volkovs un Genādijs Stoļarovs.

Ar šo uzvaru „Lokomotiv” nostiprinājās Rietumu divīzijas un visa KHL čempionāta kopvērtējuma vadībā. Maskavas „Dinamo” tas bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas, taču Rietumu divīzijas kopvērtējumā komanda saglabā otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!