Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu nometnēs vēl pirms sezonas sākuma līdz šim konstatēts 131 saslimšanas gadījums ar Covid-19, vēsta KHL.

KHL 2020./2021. gada sezona sāksies 2. septembrī. Lai arī līgā līdz šim konstatēts 131 saslimšanas gadījums, zināms, ka starp tiem nav neviens Rīgas "Dinamo" hokejists.

"Līdz 30.augustam līgā tika konstatēts 131 saslimšanas gadījums. 57 personas jau ir atlabušas un atsākušas treniņus. Vēlos gan piebilst, ka neviens no saslimušajiem neizjuta izteiktus simptomus un regulāri atradās kluba ārstu uzraudzībā," situāciju KHL aprakstīja Morozovs.

Viņš neslēpa, ka gan klubiem, gan līgai šis bijis saspringts laiks. Vairākās KHL komandās inficētie tika ievietoti karantīnā, bet teju vai visiem klubiem nācies mainīt savus pirmssezonas plānus.

Morozovs gan uzsvēra, ka līga piedzīvojusi arī labas pārmaiņas, jo ieviestie algu griesti ļāvuši klubiem izlīdzināt spēku samēru. Tāpat vairākām čempionāta komandām šajā starpsezonā pievienojušies prasmīgi leģionāri.

Jau ziņots, ka KHL 7. maijā paziņoja galīgo vietu sadalījumu 2019./2020. gada sezonā, ierindojot Rīgas "Dinamo" 23. vietā un nenosakot KHL čempionu un Gagarina kausa īpašnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!