Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) prezidents un Sanktpēterburgas SKA hokeja kluba direktoru padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Medvedevs izteicies, ka pēc komandas izstāšanās no KHL "play-off" varētu nest izmaiņas kluba vadībā un arī viņš nav drošs par savu pozīciju.

"Domāju, ar tādu hokejistu sastāvu [SKA] vajadzēja parādīt lielāku taktisko daudzveidību. Turklāt spēlētāji bija fiziski gatavi," pēc ceturtā zaudējuma Mitišču "Atlant" intervijā "RIA Novosti" teica Medvedevs.

"Tagad lēmumu pieņems SKA direktoru padome," viņš norāda. "Mūsu pilnvaras ir beigušās, un tagad visiem - gan spēlētājiem, gan treneriem, menedžmentam un man tai skaitā - jābūt gataviem nonākt "neaizsargāto sarakstā"."

Trīs sezonas pēc kārtas Sanktpēterburgas SKA, komanda ar vienu no lielākajiem budžetiem KHL un uzdevumu izcīnīt Gagarina kausu, nav tikusi tālāk par otro "play-off" kārtu – iepriekšējos divus gadus tā izstājās jau pirmajā kārtā, bet šosezon iekļuva otrajā, kurā dramatiski zaudēja Mitišču "Atlant". Pērn zvaigžņoto SKA komandu no Gagarina kausa izcīņas izslēdza Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!