Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" otrdien, 21. janvārī, savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) piekāpās "Soči" hokejistiem, iesākot mājas spēļu sēriju.

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas un atkal noslīdēja uz pēdējo vietu Rietumu konferencē. Taču šajā mačā izdevās pārtraukt vairāk nekā 190 minūšu ilgo sēriju, kurā neizdevās gūt vārtus.

Rīdzinieki jau spēles desmitajā minūtē nonāca iedzinējos, kad pretuzbrukumā precīzs bija Dmitrijs Lugins, bet turpinājumā pārsvars bija rīdziniekiem. "Dinamo" bija pieci vairākumi pēc kārtas, taču ripu vārtos neizdevās iedabūt. Tad pēc sadursmes ar tiesnesi, iznākot no noraidīto soliņa, disciplināro sodu līdz spēles beigām saņēma Andris Džeriņš.

Trešajā periodā Aleksandrs Protapovičs ieguva ripu vārtu priekšā un ar atkārtotu metienu izlīdzināja spēles rezultātu, ievedot spēli pagarinājumā. Papildlaikā "Soču" hokejistiem uzvaru izrāva Davids Rundblads, kurš pretuzbrukumā precīzi meta pagarinājuma 44. sekundē.

Mājas spēļu sērijas turpinājumā "Dinamo" tiksies ar Vladivostokas "Admiral" un Novosibirskas "Sibirj".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!