Foto: F64

Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Džeimijs Lundmarks pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles pret Maskavas "Dinamo" atzinis, ka viņa pārstāvētā komanda ir atguvusi pārliecību par sevi, un tas ļāvis uzvarēt Maskavā.

"Mums bija problēmas ar pārliecību par sevi, un ar katru nākamo zaudējumu situācija vēl vairāk pasliktinājās, bet tagad esam tikuši ar to galā," intervijā portālam "sportbox.ru" saka Lundmarks. "Ir pienācis laiks savākt trūkstošos punktus [kopvērtējumā]."

Lundmarks mačā pret savu bijušo komandu guva vienus vārtus, izvirzot Rīgas "Dinamo" vadībā ar 5:1. "Mēs aizvadījām lielisku spēli un izcīnījām pelnītu uzvaru," viņš atzina. "Ilgu laiku gaidījām savu iespēju, un tad komandu "parāva vaļā" - sen mums nebija izdevies tik īsā intervālā gūt tik daudz vārtu. Man arī gribējās iemest pāris ripas savai bijušajai komandai."

Lundmarks Maskavas "Dinamo" pārstāvēja 2007.gadā, bet pēc aizvadītām 17 spēlēm atgriezās Amerikā. "Līdz šim brīdim neesmu sapratis, kas man traucēja parādīt sevi [šajā komandā]," saka uzbrucējs. "It kā viss bija labi, mani atbalstīja, bet tik un tā nekas nesanāca."

Runājot par savas tagadējās vienības plāniem, kanādiešu hokejists norāda, ka viņi vairs nevēlas uzturēt neprognozējamas komandas reputāciju. "Tagad mēs gribam nevis būt "komanda-sensācija" izslēgšanas spēlēs, bet vienlīdz augstā līmenī aizvadīt visu sezonu," uzsver Lundmarks. "Mums ir jāiegūst stabilitāte."

Vēl Lundmarks atzina, ka pamazām apgūstot arī latviešu valodu. "Savulaik tīri labi runāju krieviski, ceru, ka arī ar latviešu valodu man būs panākumi," viņš saka. "Tomēr, kad tu runā tās valsts valodā, kurā dzīvo, cilvēki tevi vairāk ciena."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!