Foto: AFP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šīssezonas "play-off" pirmās kārtas ceturtā spēle starp Magņitogorskas "Metallurg" un Vladivostokas "Admiral" komandām trešdien kļuva par otro ilgāko KHL vēsturē.

Šā mača uzvarētājs tika noskaidrots tikai trešā pagarinājuma beigās, spēles 117. minūtē (116:35), kad uzvaras vārtus guva "Metallurg" uzbrucējs Daniss Zaripovs, un Magņitogorskas klubs uzvarēja ar 3:2.  Sērijā rezultāts līdz ar to kļuva 3-1 "Metallurg" labā. Pulkstenis Vladivostokas arēnā tobrīd rādija 23 minūtes pāri pusnaktij.

Līdz ar to arī šīs spēles statistika ir iespaidīga - "Metallurg" izdarīja 56 metienus pa pretinieku vārtiem, "Admiral" - 42. Kopumā tika izdarīti 104 iemetieni, bet "Admiral" aizsargs Paijets Logans laukumā pavadīja 42 minūtes un 49 sekundes.

KHL spēles ilguma rekords pieder "Severstaļ" un "Lokomotiv", kas pagājušosezon "play-off" pirmajā kārtā uzvarētāju nevarēja noskaidrot 118 minūtes un 48 sekundes. Uzvaras vārtus toreiz guva Deniss Kazionovs "Severstaļ" labā, un arī šī spēle noslēdzās gandrīz pusvienos naktī - 00:19.

Piecas minūtes līdz šim rekordam pietrūka arī šīssezonas "play-off" pirmās kārtas spēlē starp "Salavat Julajev" un "Torpedo" spēlē otrdien, kas ilga 113 minūtes un 24 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!