Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dinamo", kuru vada Harijs Vītoliņš, neplāno galvenā trenera amatā atkal apstiprināt Oļegu Znaroku un noliedza izskanējušās baumas par iespējamām izmaiņām sastāvā.

Divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji Maskavas "Dinamo", kurā spēlē arī Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, neveiksmīgi sākuši jauno sezonu Vītoliņa vadībā, divās spēlēs piedzīvojot divus zaudējumus un gūstot divus, bet ielaižot desmit vārtus. Pirms otrās spēles, kurā Maskavas "Dinamo" ar 1:4 zaudēja citam Krievijas galvaspilsētas klubam CSKA, treniņu Vītoliņa vietā vadījis Znaroks, vēsta "Sovetskij Sport", raisot dažādas baumas.

Kā zināms, Znaroks šogad piekrita kļūt par Krievijas izlases galveno treneri, palīdzēja valstsvienībai atkal triumfēt pasaules čempionātā, bet Maskavas "Dinamo" galvenā trenera amatā viņu nomainīja Vītoliņš, kurš līdz šim ilgstoši bija Znaroka asistents.

"Pirmkārt, Znaroks pirms spēles pret CSKA nevadīja treniņu. Jā, viņš bija treniņā, apspriedās ar treneriem un spēlētājiem. Taču treniņu vadīja Harijs Vītoliņš, jo viņš šobrīd ir galvenais treneris. Un tas nav apspriežams," teikts Maskavas "Dinamo" paziņojumā.


Maskavas "Dinamo" arī apliecināja, ka treneru korpusā nekādas izmaiņas nav plānotas, bet Znaroks nav plānojis atrasties uz maskaviešu soliņa spēļu laikā vienalga kādā statusā. Klubs vēlreiz uzsvēra, ka Znaroks ir konsultants un sniedz dažādas konsultācijas, ievērojot Krievijas izlases intereses. "Tāpēc "Dinamo" aicina vairs neuzsākt runas par Znaroka iespējamo atgriešanos "Dinamo", bet ļaut Vītoliņam iejusties jaunajā ampluā un normāli gatavoties nākamajām spēlēm."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!