Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Metjū Karls pēc sāpīgā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Astanas "Baris" atzina, ka rīdzinieki ļāvuši pretiniekiem iespēlēties un līdz ar to sajust "uzvaras garšu", vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" trešdien pirmajā mačā pēc decembra pārtraukuma ar 2:3 pagarinājumā zaudēja "Baris". Rīgas "Dinamo" pēc pirmā perioda bija vadībā ar 2:0, bet viesi izlīdzinājumu panāca tikai 27 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad rīdzinieku rindās bija vienīgais noraidījums mačā.

"Pat ļoti grūti teikt, kas notika. Pirmajā trešdaļā tiešām izskatījāmies solīdi. Otrajā trešdaļā neparādījām labāko sniegumu, neizmantojām savus momentus un tajā pašā laikā, devām pretiniekam pārāk daudz iespēju. Es teiktu, ka ļāvām viņiem iespēlēties un sajust, ka šodien arī viņi var izcīnīt uzvari. Par spīti tam, ka zaudē ar divu vārtu starpību," teica Karls. "Trešajā periodā joprojām mēs turējāmies vadībā. Pašā trešdaļas izskaņā nopelnījām noraidījumu un viņi rezultātu spēja izlīdzināt. Papildlaikā mēs vispār nespēlējām. It kā mēs nebūtu uz laukuma. Mums ir jāspēlē labāk aizsardzībā."

Karls norādīja uz vienīgo "Dinamo" noraidījumu pamatlaika izskaņā, kas arī bija izšķirošs, jo "Baris" tad nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un panāca izlīdzinājumu. " Protams, viņi noņēma vārtsargu un bijām seši pret četriem. Tad ir grūti aizsargāties, kad pretiniekam ir tāds pārsvars. Sākumā turējāmies ļoti labi, atsitām viņu mestās ripas, bet, pēc viena metiena tā neveiksmīgi atleca tieši pie pretinieka un.. un mēs zaudējām punktus. Iespējams, brīdī, kad viņi izlīdzināja rezultātu, mēs nedaudz sabrukām."

"Mums ir jāuzvar spēles, lai parādītu faniem, ka mēs joprojām cīnāmies. Fani mums ir ļoti svarīgi. Izbraukājot Krieviju, es neesmu redzējis neko tik labu," piebilda Karls.

Šajā gadā "Dinamo" vēl atlikušas četras spēles, bet savā laukumā būs nākamās divas – 22.decembrī pret Georgiju Pujacu un Omskas "Avangard", bet 24.decembrī pret Edgaru Masaļski un Hantimansijskas "Jugra".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!