Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas “Dinamo” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs nevēlējās komentēt runas par viņa pievienošanos Jaroslavļas “Lokomotiv” vienībai.

Atgādinām, ka medijos parādījusies informācija, ka Rēdlihs saņēmis labu piedāvājumu no Jaroslavļas “Lokomotiv”, kas sola trīs reizes lielāku algu, kas būtu ap četriem miljoniem eiro. Pats hokejists šos izteikumus nevēlējās komentēt.

Par savu nākotni kaut ko varēšu pateikt tikai pēc 30.aprīļa,” intervijā portālam "sports.ru" teica Rēdlihs. “Četri miljoni no “Lokomotiv”? Es neko nekomentēšu, Mans aģents turpina dabu, tāpēc spriedelēt šobrīd ir par agru.”

‘”Maijā būs lielāka skaidrība, bet ar lēmuma pieņemšanu es nesteigšos”, turpināja Latvijas hokeja izlases uzbrucējs.

Rēdlihs šobrīd ar Latvijas izlasi gatavojas pasaules čempionātam, un viņaprāt valstsvienība var sagādāt grūtības jebkuram pretiniekam, lai arī šogad komandai nepalīdz vairāki līderi.

“Katru gadu ir savainotie spēlētāji. Šogad nebūs Mārtiņa Karsuma un Laura Dārziņa, taču arī bez viņiem mums ir neslikts sastāvs. Ja disciplīna un pašatdeve būs nepieciešamā līmenī, spēsim izrādīt pretestību jebkuram pretiniekam,” turpināja Redlihs. “

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!