Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs KHL Visu zvaigžņu spēles balsojumā ir otrajā pozīcijā Rietumu konferencē, kas šogad saucas Ozoliņa komanda.

Rēdlihs uzbrucēju konkurencē līdz šim saņēmis 12 404 balsis, par 252 balsīm atpaliekot no Minksas Dinamo” kanādiešu uzbrucēja Džefa Plata. Tikmēr cits Rīgas komandas spēlētājs Mārtiņš Karsums ar 8254 balsīm ir septītajā vietā.

Starp aizsargiem trešais lielākais balsu skaits ir Sandim Ozoliņam, kurš, neskatoties uz balsojuma rezultātiem, būtu spēlējis Zvaigžņu spēlē. Viņš ticis pie 7938 balsīm. Aizsargu konkurencē līderis ir Jere Karalahti no Minskas kluba.

Tikmēr Rīgas „Dinamo” vārtsargs Kriss Holts ar 7651 balsi ir trešajā vietā, atpaliekot no Mitišču „Atlant” vārtu vīra Konstantīna Baruļina (11 664 balsis) un Minskas „Dinamo” hokejista Kevina Lalandes (11 470 balsis).

Savukārt Austrumu konferences kopvērtējumā, kas Zvaigžņu spēlē sauksies Sergeja Fjodorova komanda, starp uzbrucējiem līderis ar 14 285 balsīm ir Jevgēņijs Kuzņecovs, starp aizsargiem Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa komandas biedrs Iļja Ņikuļins (11 942), kamēr vārtsargu konkurencē pirmajā vietā ar 16 026 balsīm ir Mihails Birjukovs no Hantimansijskas „Jugra”, kuru pārstāv arī latviešu vārtu vīrs Edgars Masaļskis.

Par hokejistiem var balsot KHL oficiālajā mājaslapā līdz 5.decembrim.

2012.gada KHL Zvaigžņu spēle "Arēnā Rīga" notiks 21.janvārī.

Pagājušajā sezonā KHL Zvaigžņu spēlē Jaromira Jāgra vārdā nosauktās Austrumu konferences komandas spēlētāji ar 18:16 (5:5, 4:7, 9:4) pieveica Alekseja Jašina (Rietumu konferences zvaigznes) komandu, kurā bija arī Ozoliņš un Lauris Dārziņš. Savukārt meistarības konkursos Rietumu konferences jeb Jašina komandas spēlētāji uzvarēja ar 4:3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!