Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Minskas "Dinamo" ievērojami pastiprinājis sastāvu pirms jaunās sezonas, noslēdzot līgumus ar desmit ārvalstu hokejistiem, vēsta kluba oficiālā interneta mājaslapa.

Par būtiskāko papildinājumu var uzskatīt Sanktpēterburgas SKA aizvadītās sezonas pamatvārtsarga Roberta Eša pievienošanos komandai.

Zīmīgi, ka piecus spēlētājus Minskas klubs pārvilinājis no cita KHL kluba Astanas "Baris" - aizsargu Peteru Podhradski, kā arī uzbrucējus Maksimu Spiridonovu, Konstantīnu Glazačevu, Jozefu Štumpelu un Deividu Nemirovski.

Tāpat Minskas "Dinamo" rindas papildinās zviedru aizsargi Juhans Fransons un Dāvids Petrašeks, kā arī somu tās pašas pozīcijas spēlētājs Hannu Pikarainens un čehu uzbrucējs Mareks Kvapils.

Zināms, ka "Dinamo" sastāvā spēlēs arī Andrejs Antonovs, Dmitrijs Korobovs, Deniss Kočetkovs, Aleksandrs Kulakovs, Dmitrijs Meleško, Andrejs Mihaļovs, Andrejs Stass un Jaroslavs Čupris.

Ar vairākiem spēlētājiem joprojām rit pārrunas, un netiek izslēgta iespēja, ka komandai varētu pievienoties vēl kāds leģionārs.

Aprīļa sākumā par Minskas "Dinamo" jauno galveno treneri apstiprināts čehu speciālists Mareks Sikora.

61 gadu vecais Sikora kopš pagājušā gada maija bija Krievijas kluba Jekaterinburgas "Avtomobilist" galvenais treneris.

Kā ziņots, Sikoras vadībā Jekaterinburgas klubs jau savā KHL debijas sezonā spēja iekļūt Gagarina kausa izcīņas turnīrā.

Aizvadītās sezonas KHL regulārajā čempionātā Minskas "Dinamo" komanda ar diezgan spēcīgu sastāvu ieņēma pirmspēdējo, 11.vietu Rietumu konferencē un neiekļuva Gagarina kausa izcīņā.

Gagarina kausa izcīņas turnīrā Minskas "Dinamo" komandai neizdevās iekļūt arī 2008./09.gada sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!