Foto: LETA
Minskas "Dinamo" treneris Mareks Sikora atzinis, ka Latvijas dzelzceļa kauss viņa vadītajai komandai bijis veiksmīgs, vēsta kluba mājas lapa.

"Turnīrs izdevās," rezumē treneris. "Pusi spēles laika aizvadījām normāli, piemēram, maču ar "Atlant", pirmos divus periodus ar "Lolomotiv". Toties spēli pret Rīgas "Dinamo" aizvadījām slikti."


Sikora uzslavēja abus komandas vārtsargus, Kevinu Lalandu un Larsu Haugenu, taču nokritizēja laukuma spēlētājus. "Ne par Larsu, ne Kevinu nav jautājumu, bet būs atsijāšana uz fārmklubu," norāda treneris. "Pagaidām negribu nosaukt konkrētus uzvārdus, bet neesmu apmierināts ar to, ka aizsargi pārturēja ripu, neuzsākot pretuzbrukumus kā pienākas. Neesmu apmierināts ar pirmo maiņu, kas divās spēlēs neguva nevienus vārtus, tikai ielaida. Neesmu apmierināts ar Sašu Kulakovu, viņš var spēlēt labāk, ar Kitarova maiņu. Arī Korso un Lingletam pateicu, ka gaidu no viņiem vairāk."

Latvijas dzelzceļa kausa izcīņā Minskas "Dinamo" ieņēma ceturto vietu, mačā par trešo vietu ar 2:4 piekāpjoties mājiniekiem, Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!