Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa otrās kārtas pirmajā spēlē skaidroja ar nepacietību brīdī, kad rīdzinieki bija vadībā ar 2:1, vēsta "sportbox.ru".

Jau ziņots, ka Gagarina kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē Rīgas "Dinamo" viesos ar 2:4 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv", lai gan pēdējās trešdaļas vidū izvirzījās vadībā ar 2:1.

"Spēle, protams, varēja arī izvērsties priekš mums savādāk. Domāju, ka nospēlējām neslikti. Kad rezultāts bija 2:1, vajadzēja saglabāt mieru un spēlēt līdz galam. Iespējams, ka pēc gūtajiem otrajiem vārtiem nedaudz zaudējām koncentrēšanos, sākām nervozēt," teica Ņiživijs.

Viens no Rīgas "Dinamo" uzbrukuma līderiem atzina, ka Jaroslavļas komanda ne ar ko īpašu nav pārsteigusi. "Visiem tāpat taču zināms, ka "Lokomotiv" ir ļoti spēcīga komanda, kas rāda skaistu, kombinācijām bagātu hokeju. "Dzelzceļņieki" cīnās no pirmās līdz pēdējai minūtei. Varbūt tas mums tieši pietrūka pirmajā spēlē,."

Sērijas līdz četrām uzvarām nākamā spēle 10.martā notiks Jaroslavļā, bet tad komandas 12. un 14.martā spēlēs "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!