Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Nozagtais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" līdzjutēju karogs ticis atrasts, un īpašnieku rokās tas atgriezīsies jau vistuvākajā laikā, paziņojis skandālā iesaistītais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" klubs.

Par karoga atrašanu trešdien vēsta "Torpedo" oficiālā mājaslapa internetā, uzsverot, ka jau vistuvākajā laikā tas tiks nogādāts tā likumīgajiem īpašniekiem. Klubs atkārtoti paudis nožēlu par notikušo un akcentējis, ka vainīgie, kas atļāvušies šādu rīcību, nav uzskatāmi par "Torpedo" komandas līdzjutējiem.

Kā zināms, fanu klubam piederošais karogs tika nozagts pagājušajā sestdienā, kad "Dinamo" Ņižņijnovgorodā aizvadīja KHL Cerību kausa kvalifikācijas kārtas maču pret vietējo "Torpedo" komandu.

Karogs no viesu komandas līdzjutēju sektora tika izzagts kā no mača trešdaļu pārtraukumiem.

"Nedomāju, ka fanu kluba biedri ko tādu darītu. Visticamāk, ka tie bija kādi vietējie ierindas līdzjutēji. Paši taču ar aizklātām sejām pēc tam bija nofotografējušies ar nozagto karogu un bildes ielikuši internetā. Visvairāk pārsteidz apsargu attieksme. Pie arēnas ieejas visu pārbauda - katram plakātam un sauklim jābūt iztulkotam krieviski, citādi iekšā nemaz nelaiž. Bet tagad - nekādas atbildības," iepriekš par notikušo aģentūrai LETA izteicās "Dinamo" fanu kluba vadītājs Jānis Barkāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!