"Sauso" zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā otrdien piedzīvoja latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču "Atlant" komanda, kas izbraukumā ar 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) piekāpās Čerepovecas "Severstaļ".

Ozoliņš, kuram šis bija trešais mačs "Atlant" sastāvā, šoreiz laukumā pavadīja 23 minūtes un septiņas sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Sev atvēlētajā laikā aizsargs veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem.

Uzvarētāju labā vārtus guva Tēmu Lākso, Jevgēņijs Ketovs, Aleksandrs Rjazancevs un Deniss Kazionovs, bet "Severstaļ" vārtsargs Vasīlijs Košečkins cīņas gaitā atvairīja 28 sāncenšu metienus.

Pēc šī mača KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Atlant" ar 20 punktiem 12 spēlēs ieņem piekto vietu.

Rēdlihs šoreiz laukumā pavadīja 15 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un zaudēja vienīgajā iemetienā. Tāpat latvietis mača 26.minūtē saņēma divu minūšu noraidījumu par sitienu pretiniekam ar ceļgalu, tomēr šo vairākumu Minskas kluba hokejistiem neizdevās realizēt.

Uzvarētāju labā vārtus guva Sergejs Plotņikovs un Niklass Hagmans, bet mājiniekiem vienīgo reizi precīzs bija Andrejs Stass.

Pēc šiem mačiem Rietumu konferences kopvērtējumā "Lokomotiv" komanda ar 25 punktiem 11 spēlēs pakāpās uz pirmo vietu, šo pašu pozīciju ieņemot arī visas līgas kopvērtējumā. Savukārt "Atlant" ar 20 punktiem 12 spēlēs šajā pat konferencē ieņem piekto vietu.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda (14 komandas Rietumu konferencē un 12 vienības Austrumu konferencē) aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Regulārais čempionāts noslēgsies 2013.gada 7.februārī, bet Gagarina kausa izcīņas finālsērijas septītais mačs, ja tāds būs nepieciešams, risināsies 19.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!