Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā spēlē trešdien Latvijas aizsargs Sandis Ozoliņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Mitišču ”Atlant” komanda piedzīvoja jau devīto zaudējumu pēc kārtas.

”Atlant” ar rezultātu 3:5 (1:2, 0:1, 2:2) izbraukumā piekāpās Ufas ”Salavat Julajev” vienībai.

Ozoliņš ar rezultatīvu piespēli izcēlās spēles pirmajā minūtē, palīdzot Nikolajam Žerdevam atklāt spēles rezultātu. Ozoliņš šajā mačā laukumā kopā pavadīja 23 minūtes un 45 sekundes.

”Atlant” komandā ar vārtu guvumiem vēl izcēlās Nikolajs Lemtjugovs un Maksims Majorovs. Savukārt uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Deniss Paršins un Aleksandrs Stepanovs, bet reizi precīzs bija Igors Mirnovs.

Tikmēr cita Latvijas aizsargs Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" ar 5:3 (1:2, 2:0, 2:1) pārspēja Kazahstānas klubu Astanas "Baris".

Pujacam šajā mačā bija otrais lielākais spēles laiks savā komandā - 22 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā viņš statistikas rādītājos neizcēlās.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Aleksandrs Perežogins, bet reizi precīzi bija Mati Kuparinens, Dmitrijs Sjomins un Aleksandrs Frolovs. ”Baris” vienībā vārtus guva Maksims Sidorenko, Kontantīns Rudenko un Dastins Boids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!