Foto: Reuters/Scanpix
Pieminot aviokatastrofā bojā gājušos Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlētājus, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajā sezonā uz visu komandu krekliem būs speciālas uzšuves, informē KHL.

Pirmdien sāksies KHL jaunā sezona, kuras pirmajiem mačiem bija jānotiek jau pagājušajā nedēļā. Pēc trešdien Jarsolavļā notikušās traģēdijas, KHL sākums tika atcelts līdz pirmdienai. Atliktos mačus plānots aizvadīt kādā no KHL sezonas pārtraukumiem.

Kā informē KHL, visās spēļu arēnās pirmās mājas spēles iesāksies ar klusuma brīdi, kā arī maču laikā nebūs nekādi izklaides pasākumi. Savukārt visas komandas šo sezonu aizvadīs ar speciālu uzšuvi uz krekliem, tādējādi godinot "Lokomotiv" komandu.

Atgādinām, ka pagājušajā trešdienā Jaroslavļā aviokatastrofā gāja bojā visa Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda "Lokomotiv", izdzēšot daudzu slavenu hokejistu dzīvības. Lidmašīnā bija un bojā gāja arī viens no visu laiku izcilākajiem Latvijas hokeja aizsargiem Kārlis Skrastiņš.

Avārijā izdzīvoja tikai hokejists Aleksandrs Gaļimovs un lidmašīnas borta inženieris Aleksandrs Sizovs, taču pirmdien no gūtajiem savainojumiem slimnīcā nomira Gaļimovs. Tādējādi aviokatastrofa Jaroslavļā prasījusi 44 cilvēku dzīvības.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!