Foto: PantherMedia/Scanpix
Latvijas komandas "Rīga" aizsarga Mārtiņa Poreja pārstāvētā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izlase "Krasnije zvezdi" trešdien piedzīvoja trešo zaudējumu Ziemeļamerikas tūrē.

Aizvadītajā cīņā "Krasnije zvezdi" ar rezultātu 4:6 (1:3, 1:1, 2:2) piekāpās Jeilas universitātes komandai "Bulldogs", kas spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA).

Šajā mačā Porejs cīņas protokolā neatzīmējās un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Jau ziņots, ka tūres pirmajā spēlē "Krasnije zvezdi" ar rezultātu 1:5 pārliecinoši zaudēja Ziemeļdakotas universitātes komandai "Fighting Sioux", pēc tam ar 5:1 uzvarēja Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL) komandu Aleksandrijas "Blizzard", trešajā mačā ar 1:2 piekāpās NAHL pašreizējai līdervienībai Bismarkas "Bobcats", bet ceturtajā cīņā ar 6:1 sagrāva Vērmontas universitātes komandu "Catamounts".

Laika posmā līdz 5.janvārim "Krasnije zvezdi" Ziemeļamerikā aizvadīs vēl trīs spēles. Nākamais mačs notiks piektdien, un tajā MHL izlase mērosies spēkiem ar citu NCAA komandu - "Wildcats" no Ziemeļmičiganas universitātes.

Jau vēstīts, ka "Krasnije zvezdi" komandas galvenā trenera palīgs ir "Rīgas" treneru korpusa vadītājs Leonīds Tambijevs. Savukārt "Krasnije zvezdi" galvenais treneris Ziemeļamerikas tūrē ir Aleksandrs Sokolovs, kurš ikdienā trenē MHL klubu Ņižņekamskas "Reaktor".

Pagājušā gada Ziemeļamerikas tūrē "Krasnije zvezdi" sastāvā bija iekļauts "Rīgas" komandas uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!