Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā priekšpēdējo spēli piektdien aizvada Rīgas "Dinamo", kas "Arēnā Rīga" uzņems Magņitogorskas "Metallurg".

Spēles sākums pulksten 19:30.

Tāpat kā pirmo no pēdējām trijām mājas spēlēm, arī šo rīdzinieki, visticamāk, aizvadīs optimālajā virknējumā. Ierindā ir visi komandas labākie spēlētāji, izņemot Rodrigo Laviņu, kurš vēl nav pilnībā izveseļojies pēc rokas lūzuma.

Divas kārtas pirms KHL regulārās sezonas beigām "Dinamo" vēl nav nodrošinājuši sev iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā. Vietu Gagarina kausā pirms pēdējās spēles rīdziniekiem var sagādāt vai nu pašu uzvara vai arī tuvāko sekotāju - "Torpedo" vai Minskas "Dinamo" - zaudējums.

Atgādinām, ka "Dinamo" Gagarina kausā varēja arī iekļūt februāra sākumā pirms KHL pārtraukuma, taču savā laukumā ar 1:2 zaudēja Maskavas CSKA. Pēc pārtraukuma šo trešdien pirmajā spēlē Rīgas "Dinamo" ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Ufas "Salavat Julajev", iegūstot pirmo punktu spēlēs pret Ufas komandu KHL vēsturē.

KHL regulārā sezona noslēgsies 20.februārī, kad Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems "Traktor".

Ja Rīgas "Dinamo" iekļūs Gagarina kausa izcīņā, astotdalfināla pirmās divas spēles aizvadīs izbraukumā jau 23. un 24.februārī. Pirmās divas mājas spēles "play off" turnīrā rīdziniekiem tad būs 26. un 27.februārī.

Ar Magņitogorskas "Metallurg" Rīgas "Dinamo" šosezon tikās 19. novembrī izbraukumā, un svinēja uzvaru ar 5:3.

Austrumu konferences kopvērtējumā Magņitogorskas "Mettalurg" ar 97 punktiem 52 spēlēs ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!