Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas izlases hokejisti Georgijs Pujacs un Aleksandrs Jerofejevs ceturtdien izdarījuši rezultatīvas piespēles savu komandu mačos Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā.

Georgijs Pujacs izdarīja divas rezultatīvas piespēles „Sibirj” spēlē pret Magņitogorskas „Metallurg”, kurā Novosibirskas klubs ar 5:4 pēcspēles metienos pārspēja KHL Austrumu konferences līdervienību.

Ar Pujaca palīdzību „Sibirj” vienreiz izlīdzināja rezultātu, vienreiz izvirzījās vadībā – no Latvijas izlases aizsarga piespēles Igors Mironovs panāca 2:2, bet trešā perioda 17. minūtē Maksims Krivonožkins izvirzīja „Sibirj” vadībā ar 4:3, taču pēc 25 sekundēm Staņislavs Čistovs izlīdzināja rezultātu, un spēle turpinājās papildlaikā.

Papildlaikā neviena no komandām vārtus neguva, neskatoties uz to, ka vispirms skaitliskajā vairākumā nokļuva mājinieki, „Sibirj”, bet pēdējās 19 pagarinājuma sekundes vairākumā spēlēja „Metallurg”.

Deviņus metienus vajadzēja, lai noteiktu spēles uzvarētāju, un par tiem pēc veiksmīga Dmitrija Tarasova metiena kļuva „Sibirj”, sagādājot Magņitogorskas „Metallurg” 11. zaudējumu šai sezonā.

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Novokuzņeckas „Metallurg” ar 2:3 (0:0, 1:3, 1:0) piekāpās „Salavat Julajev”, un Latvijas izlases aizsargs piedalījās otro vārtu gūšanā, asistējot Ruslanam Hasanšinam. Spēles pēdējā minūtē „Metallurg” ieguva skaitlisko vairākumu, nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču rezultātu izlīdzināt neizdevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!