Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc neveiksmīgas spēles ar Hantimansijskas ”Jugra” , atzinis, ka pretiniekiem bijis vairāk izdevību gūt vārtus un tas arī izšķīris mača likteni.

”Jugra” mājaslapā publicētajā pēcspēles intervijā Rautakallio apsveicis kolēģus ar uzvaru un atzinis, ka Rīgas ”Dinamo” bija labi momenti, kurus komanda izmantoja, bet pēc tam arī ”Jugra” spēlētājiem bija momenti, kuri arī tika izmantoti.

”Tā nu sanācis, ka pretiniekiem šo momentu bija par vienu vairāk, un tieši tas arī kļuva par noteicošu faktoru, lai ”Jugra” uzvarētu,” sacījis rīdzinieku treneris.

Jau ziņots, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien Latvijas klubs Rīgas ”Dinamo” nenosargāja trīs vārtu pārsvaru un piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu ar rezultātu 3:4 (0:0, 3:4, 0:0) latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas ”Jugra” komandai.

Rīgas ”Dinamo” labā vārtus guva Miks Indrašis, Mārtiņš Karsums un Aleksandrs Ņiživijs, bet ”Jugra” komandā precīzi bija Igors Skorohodovs, Sergejs Demagins, Aleksandrs Golovins un Ivans Ļekomcevs.

Rīgas ”Dinamo” pēdējās astoņās spēlēs pēc kārtas nav izcīnījusi uzvaru pamatlaikā. Savukārt izbraukumā līdz šim vienīgais panākums bija mačā pret Bratislavas ”Slovan”, kad tika svinēta uzvara pēcspēles metienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!