Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles pret Habarovskas "Amur", kurā rīdzinieki guva piekto uzvaru pēc kārtas, atzina, ka cīņas sākumā pretinieks bijis daudz labāks.

Atgādinām, ka svētdien, turpinot izbraukuma spēļu sēriju, Rīgas "Dinamo" ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pieveica "Amur", izcīnot piekto panākumu pēc kārtas.

"Prieks, ka spējām šodien uzvarēt. Pirmajā periodā nebijām īsti gatavi "Amur" piedāvātajam spēles stilam. Mājinieki [sākumā] bija labāki," pēc uzvaras teica Rautakallio. "Otrajā periodā jau mēs darbojāmies labāk. Bet trešajā periodā jau bija īsta kauja, un prieks, ka mēs noturējāmies un nopelnījām trīs punktus."

Tikmēr "Amur" galvenais treneris Hannu Jortika norādīja uz savas komandas psiholoģisko sagatavotību un sastāva problēmām, jo spēles laikā traumas guvuši Igors Ignatuškins un Jevgeņijs Korotkovs. "Mēs nebijām gatavi tā, kā vajadzēja. Zaudējām daudzās divcīņās, piekāpāmies arī vairākos iemetienos, kā arī vēl traumas guva divi centrālie uzbrucēji. Būs jāiesaista tagad divi spēlētāji no jauniešu komandas. Esam nonākuši diezgan sarežģītā situācijā."

"Dinamo" tagad izbraukuma spēļu sērijā palikušas vēl divas cīņas. Otrdien "Dinamo" viesosies Novosibirskā pie "Sibirj" un Georgija Pujaca, bet 1.decembrū Ufā spēlēs pret "Salavat Julajev". Pēc tam rīdzinieki 5.decembrī Ufas komandu uzņems jau "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!