Foto: F64
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc uzvaras KOntinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" atzina, ka viņa vadītā komanda ir spēlējusi gurdi, bet mačs bijis smags, turklāt abām komandām.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" piektdien ar 2:0 pieveica "Avtomobiļist" un uzvarēja svinēja trešo uzvaru pēc kārtas. Rīdziniekiem tā bija pirmā "sausā" spēle šajā sezonā.

"Es esmu teicis, ka uzvarēt var divos veidos - smagā cīņa vai spēlējot gudri. Mēs šovakar spēlējām gudrāk," atzina Rautakallio. "Ja pretinieku treneris atzina, ka mums ir labs vārtsargs, tad "Avtomobiļist" ir vēl labāks - mūsu spēlētājiem ne reizi bija 100% vārtu gūšanas iespējas, bet nekā. Taču svarīgākais ir uzvara un trīs punkti."

Jekaterinburgas "Avtomobiļist" galvenais treneris Iļja Bikovs apsveica pretinieku treneri ar uzvaru, un atzina, ka spēle bijusi interesanta.

"Labs hokejs šodien bija, daudz cīņas, ar savu komandu arī esmu apmierināts, cīnījās puiši līdz galam," teica Bikovs. "Labi nospēlēja Rīgas "Dinamo" vārtsargs, spēlētāji labi darbojās aizsardzībā. Mums ir, pie kā strādāt."

Jautāts, kāpēc spēles beigās, esot skaitliskajā vairākumā, vārtsargs netika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, treneris atteica, ka tam nav bijis jēgas. "Mainīt vārtsargu četras sekundes pirms spēles beigām? Neredzēju tam jēgu," saka Bjakins. "Pirms tam nebija iespēju nomainīt vārtsargu, jo ripa nebija pie mums. Mums jau tā bija viena spēlētāja pārsvars, sestais būtu lieks."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!