Foto: F64

Pēdējās divas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji, par spīti piedzīvotajām neveiksmēm, kā komanda aizvadījuši brīnišķīgi, pēc piektdien piedzīvotā zaudējuma Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienībai atzina rīdzinieku aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Kā zināms, "Dinamo" ar rezultātu 3:4 (1:2, 2:2, 0:0) piektdien zaudēja "Torpedo" vienībai un piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas. Divas dienas iepriekš spēles galotnē tika atzīts arī Sanktpēterburgas SKA pārākums ar 1:2.

"Es teiktu, ka pēdējās divās spēlēs bijām uz pareizā viļņa un pelnījuši iegūt punktus," komandas mājaslapā internetā citēts Rēdlihs. "Stulbi, ka zaudējām. It sevišķi, šīs pēdējās divas spēles, kurās kā komanda darbojāmies brīnišķīgi. Visi patiesi cīnāmies kā vienota dūre. Šodien izveidojām momentus, spējām gūt vārtus, bet atkal neuzvarējām. Nekas, nākamajā spēlē."

Rēdlihs arī atzina, ka komandā joprojām neviens nav padevies un to uzskatāmi pierādīja Pola Šekuras un Mārtiņa Karsuma cīņā gūtie vārti.

"Par komandas garu neko sliktu nevaru teikt. Prieks skatīties uz komandu. Mēs neko zaudēt vairs nevaram, varam tikai iegūt. Pēdējās divās neveiksmēs jārod pozitīvais un jāturpina cīnīties," sacīja aizsargs.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs jau svētdien, kad tiksies ar Sanda Ozoliņa pārstāvēto Mitišču "Atlant" vienību.

"Super! Tas ir stimuls parādīt Sandim, mūsu bijušajam kapteinim, ka mēs esam laba komanda," par gaidāmo spēli sajūsmā bija Rēdlihs.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 45 punktiem 44 spēlēs ieņem 13.vietu. Astoņas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem. Savukārt "Torpedo" ar 58 punktiem atrodas šīs pašas konferences devītajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentās ar Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!