Foto: F64
Krievijas Jauntanes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē Latvijas klubs „Rīga” izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:3, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņekamskas "Reaktor" vienībai, noslēdzot četru spēļu izbraukuma sēriju.

Mača rezultātu 15.minūtē atklāja „Rīga” uzbrucējs Roberts Bukarts, kuram ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Miks Lipsberts un Mārtiņš Jakovļevs, bet otrā perioda devītajā minūtē „Reaktor” spēlētājs Romans Miroņihins rezultātu izlīdzināja.

Tomēr pēc trīs minūtēm rīdzinieku spēlētājs Artūrs Kuzmenkovs atkal savu komandu izvirzīja vadībā (2:1), bet atlikušajā trešdaļas laikā Ņižņekamskas vienība guva divus bezatbildes vārtus, kad precīzi bija Bogdans Jakimovs un Artjoms Bobikovs.

Trešajā trešdaļā ilgu laiku rezultāts nemainījās, bet trīs minūtes pirms spēles beigām Dāvis Straupe pēc Paula Zvirbuļa piespēles rezultātu izlīdzināja un nācās spēlēt pagarinājumu. Arī pagarinājumā uzvarētāju noskaidrot neizdevās un tas bija jādara pēcspēles metienu sērijā.

Pēcspēles metienu sērijā pārāki izrādījās mājinieki un uzvaru nesošo izgājienu realizēja Pāvels Kuļikovs.

Nākamajā spēlē „Rīga” hokejisti savā laukumā uzņems Magņitogorskas "Staļnije ļisi" komandu.

MHL Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā "Rīga" ar 36 punktiem 30 spēlēs šobrīd atkrita uz sesto pozīciju

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!