Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" sestdien piekāpās Maskavas "Dinamo" jaunajai maiņai un cieta jau trešo neveiksmi pēc kārtas.

"Rīga" mājās ar rezultātu 0:6 (0:1, 0:1, 0:4) piekāpās "Dinamo", kas pēdējos deviņos dueļos svinējusi astoņas uzvaras.

Pirmos vārtus spēlē "Rīga" zaudēja 12. minūtē, kad vārtu priekšā aizsargi nespēja tikt galā ar pretspēlētājiem, kā rezultātā pie atlēkušās ripas pirmais bija Aleksandrs Kisakovs. Perioda turpinājumā rīdziniekiem bija iespējas skaitliskajos vairākumos, taču rezultāts palika nemainīgs.

Divu vārtu pārsvaru viesiem izdevās iekrāt divas ar pusi minūtes līdz otrās trešdaļas beigām. No aizvārtes ripa nonāca pie "Dinamo" aizsarga Ņikitas Zapoļska, kurš bija nekļūdīgs no tuvas distances. Arī pēdējā trešdaļā "Dinamo" bija pārliecinošāka sniegumā. Jau pirmajā minūtē "lielo" skaitlisko vairākumu ar vārtu guvumu noslēdza Kisakovs. Ripu savos vārtos raidīja mājinieku aizsargs, bet "Dinamo" uzbrucējs bija pēdējais, kurš skāra ripu.

Ilgi nebija jāgaida arī līdz 0:4, jo noslēdzošā perioda trešajā minūtē "hat-trick" sev noformēja Kisakovs. Uzbrucējs "Rīga" aizsardzības zonā pie labā borta palika nepiesegts un īsi pēc tam "izrēķinājās" ar Ēriku Vītolu. Viesi pēc piecām nospēlētām minūtēm panāca piecu vārtu pārsvaru, bet līdz finālsvilpei sesto ripu Vītola vārtos iemeta Sergejs Djakonovs.

Svētdien "Arēnā Rīga" abas komandas aizvadīs otro savstarpējo spēli, bet nākamnedēļ Piņķos rīdzinieki divreiz tiksies ar "Sahalinskije Akuli".

Rīgas komanda ar desmit punktiem 11 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu starp 17 komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!