Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta pēdējā izbraukuma mačā piektdien spēkojas ar Maskavas "Spartak" komandu.

Mačs sāksies plkst.17.30 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Šī abām komandām būs ceturtā tikšanās reize šosezon, un līdz šim labāk sekmējies "Spartak" hokejistiem - oktobra sākumā rīdzinieki izbraukumā zaudēja ar 0:3, novembrī revanšējās savā laukumā ar 4:1, bet šī gada pirmajā spēlē Latvijas klubs zaudēja savā laukumā ar 1:2.

Izbraukuma sērijas pirmajā mačā trešdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:2 aizraujošā cīņā zaudēja Rietumu konferences līdervienībai Sanktpēterburgas SKA.

Kā ziņots, izbraukuma sērijā Rīgas "Dinamo" komanda devusies ar diviem vārtsargiem, septiņiem aizsargiem un 14 uzbrucējiem. Iepriekšējā mačā pēc ilgstošas traumas ārstēšanas laukumā atgriezās uzbrucējs Andris Džeriņš.

Tikmēr jaunie uzbrucēji Māris Bičevskis un Ainārs Podziņš kopā ar Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandu "Rīga" devušies regulārā čempionāta pēdējā izbraukuma spēļu sērijā, lai palīdzētu vienībai nostiprināties izslēgšanas spēļu zonā.

Pirms desmit dienu pārtraukuma, kas bija saistīts ar valstsvienību spēlē, Rīgas "Dinamo" komanda bija uzvarējusi divas no pēdējām trim spēlēm, bet "Spartak" komanda pēdējā laikā spēlē sekmīgi un uzvarējusi visās trijās šī mēneša spēlēs.

Uzreiz pēc izbraukuma sērijas "Dinamo" jau svētdien uzsāks pēdējo četru mājas spēļu sēriju, pirmajā no tām svarīgā mačā spēkojoties ar Mitišču "Atlant".

KHL Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā "Dinamo" ar 68 punktiem 49 spēlēs ieņem septīto vietu, par trim punktiem apsteidzot Maskavas CSKA komandu, kas aizvadījusi par vienu spēli vairāk, un par stabiliem desmit punktiem esot priekšā devītajā vietā esošajai "Spartak" vienībai.

Savukārt no sestajā pozīcijā esošās "Atlant" komandas Rīgas "Dinamo" atpaliek par desmit punktiem.

Regulārajā čempionātā katra vienība aizvadīs pa 54 mačiem, astoņām labākajām iekļūstot Gagarina kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!