Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Vienu no svarīgākajiem mačiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izskaņā trešdien aizvadīs Rīgas "Dinamo", kas "Arēnā Rīga" uzņems Minskas "Dinamo".

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 19;30 un to tiešraidē translēs LTV7. Savukārt līdzjutēji, kuri nevarēs sekot līdzi tiešraidei, jaunumus par notikumiem spēlē ar portāla "Delfi" starpniecību varēs uzzināt savos mobilajos tālruņos – m.delfi.lv.

Šosezon abas komandas savā starpā tikušās vienu reizi – 31.oktobrī Minskā pēcspēles "bullīšos" ar 4:3 uzvarēja Rīgas "Dinamo".

Atgādinām, ka iepriekšējā mačā pirmdien Maskavā rīdzinieki ar 4:5 pēcspēles "bullīšos" zaudēja CSKA, bet pirms tam izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas.

Pēc trešdienas spēles KHL regulārajā čempionātā Rīgas "Dinamo" būs vēl jāaizvada tikai četras spēles un visas savā laukumā – 1.februārī pret Maskavas CSKA, 16.februārī pret Ufas "Salavat Julajev", 18.februārī pret Magņitagorskas "Metallurg", bet 20.februārī pret "Traktor".

KHL Rietumu divīzijas kopvērtējumā cīņā par vietu labāko astotniekā un iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā pirms trešdienas spēlēm ir saspringta situācija. Piektajā vietā ar 72 punktiem ir "Severstaļ" (aizvadītas 48 spēles), Rīgas "Dinamo" ir 71 punkts (49 spēles), Maskavas "Spartak" ir 70 punkti (47 spēles), Minskas "Dinamo" ir 67 punkti (49 spēles), bet "Torpedo" ir 62 punkti (46 spēles).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!