Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā svētdien ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Magņitogorskas "Metallurg" vienību.

"Metallurg" komanda pirmajā trešdaļā izvirzījās vadībā pēc Sergeja Mozjakina precīzā metiena, un viņam ar teicamu piespēli palīdzēja Daniss Zaripovs. Otrajā trešdaļā Zaripovs prata rezultāta pārsvaru dubultot. Abus vārtus viesi guva vairākumā. Tomēr mača 43.minūtē Marcels Hosa ar Sanda Ozoliņa palīdzību vārtu priekšā vienus vārtus vairākumā atspēlēja, bet deviņas minūtes vēlāk Kristaps Sotnieks pēc Hosas lieliskas piespēles rezultātu izlīdzināja.

Uzvarētājs pamatlaikā noskaidrots netika, un sekoja pagarinājums. Pagarinājumā komandas spēlēja piesardzīgi, līdz beidzot Roberts Bukarts iegāja zonā, pēc tam ripa nonāca pie Vitālija Pavlova, kurš izdarīja vienu metienu, tad ieguva atlekušo ripu, apslidoja vārtus un ar precīzu metienu izrāva Rīgas "Dinamo" komandai skaistu uzvaru.

"Pozitīvas emocijas, atspēlējāmies no 0:2 un pagarinājumā man paveicās, izraujot uzvaru komandai. Iespējams, ka šie vārti būs vieni no maniem skaistākajiem karjerā," pēc mača televīzijas intervijā sacīja Pavlovs.

Par labāko spēlētāju Rīgas "Dinamo" komandā tika atzīts Jakubs Sedlāčeks, kurš atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem. Tikmēr "Dinamo" izdarīja 40 metienus pa "Metallurg" vārtiem.

Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 29 punktiem 16 spēlēs ieņem Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu.

Piedāvājam spēles teksta tiešraidi, kurā apskatāmi arī visi vārtu guvumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!