Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sesto spēli aizvadīja fantastiskā atmosfērā, kurā bija nedaudz labāki par pretiniekiem, pēc panākuma sacīja rīdzinieku aizsargs Mets Robinsons.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" sestdien ar rezultātu 2:1 uzvarēja Doņeckas "Donbass", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-3. Izšķirošā, septītā spēle risināsies pirmdien.

"Šis bija fantastisks mačs. Atmosfēra pie pilnām tribīnēm ir lieliska. Daudz nav, ko piebilst – septītā spēle izbraukumā. Būs interesanti!" "Dinamo" mājaslapā internetā sacīja Robinsons. "Pirmajā trešdaļā varbūt viņi izskatījās nedaudz labāk, bet mēs bijām labāki galvenajā uzvaras faktorā. Tāds ir hokejs, spēle var izdoties un var gadīties arī neveiksmīgi momenti. Galvenais, ka šodien spējām gūt vairāk vārtus nekā pretinieks."

Robinsons iepriekš karjerā vēl nav aizvadījis izšķirošo – septīto spēli. "Septītā spēle... Ir gadījies aizvadīt izšķirošo piekto maču. Norvēģijā nebija sērijas ilga līdz pieciem mačiem. Šis būs traki, mums ir jābūt gataviem."

"Šī uzvara jāaizmirst, pirmdien viss atkal sāksies no 0:0. Mums ir izdevies atspēlēt sēriju no 1:3, domāju, šis ir labs sasniegums. Tas parāda mūsu komandas spēku un raksturu. Nav svarīgi, kur risināsies izšķirošā spēle, mums ir jābūt gataviem un jādara viss, lai izcīnītu uzvaru," noslēgumā sacīja aizsargs.

Iespējams, ka izšķirošais, septītais mačs pirmdien Ukrainā valdošās nestabilās politiskās situācijas dēļ tiks rīkots Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!