Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Piektdien Rīgas "Dinamo" hokejisti Jelgavā un Tukumā aizvadīs "Dinamo čipsu treniņus", kuros tiksies ar šo pilsētu sporta skolu audzēkņiem un aizvadīs kopīgus ledus treniņus.

Šajos treniņos, kuru idejas autori ir AS "Latfood", jaunajiem hokejistiem būs iespēja ne tikai klātienē iepazīties ar profesionāla sportista ikdienu, bet arī uzzināt savu varoņu profesionālos noslēpumus un hokejistu "knifus".

"Mazajiem sportistiem būtiska ir ne tikai iespēja tikties ar saviem elkiem klātienē, bet arī saņemt un novērtēt padomus par labāku slidošanas tehniku vai ripas metienu. Jebkurā gadījumā ceram, ka šī tikšanās jaunajiem hokejistiem būs laba motivācija turpināt iesākto un iet uz savu mērķi - hokeju nākotnē spēlēt profesionālā līmenī," saka idejas iniciatore, AS "Latfood" mārketinga direktore Kristīne Mālniece.

Paredzēts, ka treniņos piedalīsies arī "Ādažu čipsu Uzturmācības klases vadītāja, kura jaunajiem sportistiem skaidros sabalansēta uztura nozīmi ikdienā un sniegs padomus, kā vislabāk uzņemto enerģiju izmantot sevis pilnveidošanai un attīstīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!