Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien izbraukumā spēkojas ar latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu.

Mačs sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "TV6".

Zīmīgi, ka augusta nogalē abas komandas savā starpā tikās Rīgā notiekošā tradicionālā "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) kausa izcīņas finālspēlē, kurā Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 3:1.

Šīs sezonas sešās KHL spēlēs M.Rēdlihs guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Pēc šīs spēles Rīgas "Dinamo" izbraukumā aizvadīs vēl vienu cīņu, otrdien tiekoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu.

Šī Latvijas klubam ir sezonas otrā izbraukuma sērija.

Kā ziņots, šīs sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" ceturtdien ar rezultātu 2:5 zaudēja zaudēja Mitišču "Atlant" hokejistiem. Šajā spēlē rīdzinieku sastāvā debitēja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš komandā spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā.

Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas "Dinamo" ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs ieņem 12.vietu, bet "Lokomotiv" komanda ar 11 punktiem sešos mačos atrodas septītajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pirms tam Rīgas "Dinamo" aizvadīja jaunās sezonas pirmo mājas spēļu sēriju, kurā pirmajā mačā ar 1:2 zaudēja Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētajai Novosibirskas "Sibirj" vienībai, pēc tam ar 3:1 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg", tiekot pie pirmās uzvaras pamatlaikā šajā sezonā, bet trešajā spēlē ar 2:1 pārspēja Habarovskas "Amur" hokejistus.

No Rīgas "Dinamo" sastāva pašlaik Latvijas čempionvienībai "Liepājas metalurgs" izīrēti pieredzējušie Ģirts Ankipāns un Rodrigo Laviņš, kā arī uzbrucējs Roberts Bukarts.

Rīgas "Dinamo" šosezon spēlē vienā KHL divīzijā ar čempionvienību Maskavas "Dinamo", kā arī ar Sanktpēterburgas SKA, Čehovas "Vitjaz", Ukrainas komandu Doņeckas "Donbass", Bratislavas "Slovan" un Prāgas "Lev". Šīs komandas cīnās Rietumu konferences Bobrova divīzijā.

Regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!