Foto: F64
Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien izbraukumā spēkojas ar Slovākijas komandu Popradas "Lev".

Mačs Popradā sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Savukārt ceturtdien Rīgas "Dinamo" izbraukumā tiksies ar Minskas "Dinamo", aizvadot savu pēdējo maču KHL čempionātā šogad.

Gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

Savukārt nākamajā gadā Rīgas "Dinamo" pirmo spēli aizvadīs 5.janvārī, uzsākot trīs mājas spēļu sēriju.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" uz gada pēdējām divām KHL spēlēm devusies 26 hokejistu sastāvā - ar diviem vārtsargiem, deviņiem aizsargiem un 15 uzbrucējiem. Tai līdzi nav aizbraukuši jau ilgstoši savainotais Andris Džeriņš, kā arī Rodrigo Laviņš.

Laviņam ceturtdien veica savainotās rokas operāciju, taču atlabšanai būs vajadzīgs ilgāks laiks, nekā mediķiem sākotnēji šķita. Pieredzējušā aizsarga atgriešanās sastāvā noteikti nebūšot ātrāk kā pēc trim nedēļām.

Kā ziņots, savainojumu Laviņš guva kautiņā ar Čehovas "Vitjaz" spēlētāju Aleksandru Fedosejevu.

Tikmēr uzbrucējs Džeriņš joprojām turpina dziedēt oktobra sākumā lauzto roku.

Kā ziņots, svētdien Rīgas "Dinamo" oficiāli atlaida čehu uzbrucēju Jakubu Šindelu, kurš vienības sastāvā bija kopš oktobra sākuma.

Savukārt kopā ar komandu devušies arī ilgstoši traumu dziedējošais Arvīds Reķis, Jānis Andersons un vēl viens aizsargs Mārtiņš Jakovļevs. Reķis turpina rehabilitāciju, un pilnībā pēc traumas viņš pašlaik vēl nav atguvies. Savukārt uzbrukumu ir gatavi pastiprināt Roberts Bukarts un Ainārs Podziņš, kuram neizdevās iekļūt Krievijas U-20 izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā.

Šī Rīgas "Dinamo" ar "Lev" komandām būs jau ceturtā savstarpējā spēle šosezon - septembrī Rīgā mājinieki zaudēja ar 0:2, bet divas nedēļas vēlāk revanšējās ar 4:2. Savukārt oktobra otrajā pusē Rīgas "Dinamo" uzvarēja izbraukumā ar 5:3.

Rīgas "Dinamo" komanda pēdējās 24 spēlēs pie vismaz viena punkta tikusi 16 reizes.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 33 mačos ieņem septīto vietu, bet "Lev" komanda ar 35 punktiem 32 spēlēs šajā pašā konferencē atrodas devītajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!