Foto: DELFI

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas piektajā spēlē pret Doņeckas "Donbass" labi darbojās savā aizsardzības zonā, neļaujot pretiniekiem ieskrieties, uzsvēra rīdzinieku vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" ceturtdien sērijas piektajā mačā ar 2:1 izbraukumā pārspēja "Donbass", līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām samazinot deficītu līdz 2-3.

"Šī bija ļoti grūta spēle, tāds tipisks "play-off" mačs. Salīdzinot ar spēlēm Rīgā, šī bija daudz labāka, mēs labi darbojāmies savā aizsardzības zonā. Pēc otro vārtu guvuma vēl vairāk koncentrējāmies uz savu spēli aizsardzībā. Šie vārtu guvumi mums deva iespēju vieglāk elpot," stāstīja Sedlāčeks, kurš mačā atvairīja 35 no 36 metieniem.

"Liekas, viņi domāja, ka spēle būs vieglāka. Mēs šodien kontrolējām spēli, tās tempu, neļāvām viņiem ieskrieties. Es tiešām ļoti priecīgs," turpināja vārtsargs. "Šodien jutos ļoti labi. Aizvadīju otro spēli pēc kārtas, izdevās uzvarēt un komandā visi ir priecīgi. Labā noskaņojumā dodamies uz Rīgu."

Sērijas sestā spēle, kas var kļūt par noslēdzošo sērijā, sestdien risināsies Rīgā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!