Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" joprojām nav izdevies vienoties par jaunu līgumu ar pagājušās sezonas komandas kapteini, pieredzējušo aizsargu Sandi Ozoliņu, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Kā zināms, Ozoliņš komandai pievienojās pirms pagājušās sezonas un kļuva par komandas līderi ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā. Pēc sezonas "Dinamo" neslēpa, ka jauna līguma noslēgšana ar Ozoliņu ir viens no galvenajiem uzdevumiem, arī Ozoliņš neslēpa vēlmi palikt "Dinamo" rindās, tomēr abas puses nespēj vienoties.

"Zinu daudzus interesē jautājums saistībā ar Sandi Ozoliņu – taču pagaidām tas ir iestrēdzis. Klubs ir izdarījis piedāvājumu Sandim, taču tas viņu neapmierina, savukārt, klubs nevar apmierināt Ozoliņa prasības. Pagaidām pusēm kompromisu atrast nav izdevies," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts kluba ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

Runājot par komandas komplektāciju, Priede minēja, ka "klubs ir izdarījis piedāvājumus ar lielāku vai mazāku algu palielinājumu visiem [pašmāju] spēlētājiem, kurus vēlamies nākamsezon redzēt kluba sastāvā". "Vairāki hokejisti mūsu nosacījumus ir pieņēmuši un atlicis nokārtot tikai juridiskas formalitātes, daži vēl domā, bet daži gaida vēl labākus piedāvājumus no citām komandām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!