Foto: F64

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā savā laukumā tikās ar Kazahstānas klubu Astanas "Baris" un piedzīvoja zaudējumu ar 2:3 (0:1, 1:1, 1:1), iedodot pretiniekiem ļoti vērtīgus kopvērtējuma punktus.

Spēle "Arēnā Rīga" bija ātra, dinamiska un līdzīga, kā komandu snieguma, tā statistikas rādītāju ziņā, bet viesiem talkā nāca teicama skaitliskā vairākuma realizācijā. Izmantojot šo pārsvaru, "Baris" guva divus vārtus, kamēr rīdzinieki savus divus vairākumus nerealizēja.

Pirmos vārtus "Dinamo" labā guva Miks Indrašis, panākot rezultāta izlīdzinājumu - 1:1, tomēr līdz trešā perioda sestajai minūtei viesi bija panākuši divu vārtu pārsvaru - 3:1.
$duelID=561;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Pamatlaika beigās "Dinamo" treneris Normunds Sējējs lēma par vārtsarga maiņu pret sesto laukuma spēlētāju, un šī taktika attaisnojās - Lauris Dārziņš samazināja "Baris" pārsvaru līdz vieniem vārtiem. Spēlēt bija atlikušas 75 sekundes, un Jānis Kalniņš izdevīgā momentā vēlreiz pameta vārtus, taču viesi neļāva mājiniekiem vēlreiz pārspēt Kevinu Pulenu un saglabāja sev labvēlīgo rezultātu 3:2.

Rīgā iegūtie trīs punkti ļauj Astanas "Baris" par vienu pozīciju uzlabot savu situāciju Austrumu konferences kopvērtējumā, kurā tagad Kazahstānas klubs ir pacēlies uz piekto vietu, saglabājot labas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!