Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pagarinājis līgumu ar Kristapu Sotnieku, Kristapu Zīli, Danielu Bērziņu un Nikolaju Jeļisejevu, vēsta klubs.

Aizvadītajā KHL sezonā Sotnieks laukumā devās 26 spēlēs, kurās izdarīja četras rezultatīvas piespēles, nopelnīja 4 soda minūtes un lietderības koeficientu -12. Tāpat viņš bloķēja 23 pretinieku metienus un izpildīja 20 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 15:04 minūtes.

Sotnieks līdz šim Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos ir devies laukumā 580 spēlēs (11 sezonās), kurās ir nopelnījis 90 rezultativitātes punktus (26 vārti un 64 piespēles).

Savukārt Zīle 44 spēlēs pērnajā sezonā guva 2 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 36 soda minūtes un lietderības koeficientu -9. Aizsargs nobloķēja 61 pretinieku metienu un izpildīja 54 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 18:34 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos Zīle ir piedalījies 197 spēlēs (6 sezonās), kurās ir nopelnījis 28 rezultativitātes punktus (6 vārti un 22 piespēles).

Savukārt Bērziņš pagājušajā sezonā bija viens no kluba progresējušākajiem spēlētājiem un 45 spēlēs guva divus vārtus un izdarīja divass rezultatīvas piespēles, nopelnīja 15 soda minūtes un lietderības koeficientu -6. Uzbrucējs bloķēja 35 pretinieku metienus un izpildīja 47 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 11:59 minūtes.

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā Bērtziņš KHL čempionātos viņš ir piedalījies 129 spēlēs (4 sezonās), kurās ir nopelnījis 11 rezultativitātes punktus (7 vārti un 4 piespēles).

Savukārt Jeļisejevs pagājušajā sezonā "Dinamo" pievienojās sezonas otrajā pusē un nospēlēja 15 spēles, gūstot vārtus un izdarot vienu piespēli. Viņš nopelnīja arī 2 soda minūtes un lietderības koeficientu -1, vidēji laukumā pavadot 11:16 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos Jeļisejevs ir piedalījies 66 spēlēs (5 sezonās), kurās ir nopelnījis 9 rezultativitātes punktus (4 vārti un 5 piespēles).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!