Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" komandas sastāvs nākamajā sezonā būs jāveido no jauna, jo ar lielu daļu spēlētāju pēc šīs sezonas beidzas līgumi, ziņo interneta portāls "championat.com".

"Dinamo" rindās 30. aprīlī līgumi beidzās šādiem ierobežoti brīvajiem aģentiem: vārtsargam Andrejam Makarovam, aizsargiem – Kristapam Zīlem un Benam Māršalam, uzbrucējiem Aleksandram Protapovičam, Rihardam Marenim, Ņikitam Setdikovam un Reinim Lejniekam.

Jau ziņots, ka Zviedrijas hokejists Kristofers Berglunds nākamo sezonu aizvadīs dzimtenē, pārstāvot Jēvles "Brynas" vienību.

Pēc sezonas par neierobežoti brīvajiem aģentiem kļūs arī vārtsargs Aleksandrs Salāks, aizsargi – Nerijus Ališausks, Oskars Bārtulis, Sergejs Gimajevs, Mareks Daloga, Metjū Majone un Kristaps Sotnieks, kā arī uzbrucēji – Koltons Gilīss, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Gints Meija, Miķelis Rēdlihs un Kārters Eštons.

Citās KHL komandās no Latvijas hokejistiem līgums 30. aprīlī beidzas Maskavas "dinamietim" Mikam Indrašim, uzbrucējam kļūstot par neierobežoti brīvo aģentu, taču portāls informē, ka ar latvieti klubs nez vai jaunu līgumu slēgs.

Jau ziņots, ka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Spartak" savā sastāvā nepaturēs Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu.

Čerepovecas "Severstaļ" rindās līgums beidzies Arturam Kuldam, par kura palikšanu komandā medijos nav runāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!