Foto: DELFI
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā savu ceturto spēli otrdien aizvadīja Rīgas "Dinamo", kas Krievijas galvaspilsētā tikās ar pagājušās sezonas regulārā čempionāta uzvarētājiem Maskavas CSKA un piedzīvoja smagu zaudējumu ar rezultātu 0:5 (0:1, 0:2, 0:2).

Atzīstamu pretestību spēcīgajam pretiniekam mūsējie izrādīja tikai pirmajā trešdaļā, ko parāda arī perioda statistika - tikai vieni zaudēti vārti, iemetienu attiecība 11:4 "Dinamo" labā un lielākais metienu skaits pa vārtiem - deviņi.

Spēles turpinājumā CSKA arvien vairāk sāka demonstrēt savu pārākumu, meistarīgi veidojot uzbrukumus, un realizējot arī vienu skaitlisko vairākumu, ko otrā perioda sākumā izdarīja Džefs Plets. Otrajā un trešajā periodā CSKA guva pa diviem vārtiem katrā, kamēr rīdzinieki tā arī nepārspēja maskaviešu vārtsargu Staņislavu Gaļimovu. CSKA spēlētāju darbību aizsardzībā uzskatāmi demonstrē izdarīto metienu attiecība - šai spēlē tā bija 45 pret 17 maskaviešu labā.

Neskatoties uz to, ka dinamieši trešajā periodā nopelnīja noraidījumus, CSKA abus vārtus guva, komandām spēlējot vienādos sastāvos.

Plašāku aprakstu par šo maču lasiet portāla "Delfi" spēles teksta tiešraides arhīvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!