No otrdienas, 11.maija, sāks tirgot Rīgas "Dinamo" mājas spēļu abonementus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 2010./2011.gada sezonai, vortālu "Delfi Sports" informēja klubs.

Kluba vadība nav paaugstinājusi abonementu cenas, turklāt ir izveidotas vairākas jaunas abonementu kategorijas, kā arī ir iespējams iegadāties tos maksājot pa daļām.

Abonementus iespējams iegādāties "Arēnas Rīga" ložu kasēs, otrdienās un ceturtdienās no plkst.10:00 -18:00. Pirmo reizi iespējams abonementu iegādāties maksājot pa daļām. Pirmā iemaksa ir 25% apmērā attiecīgā abonementa cenas, atlikusī summa jāsamaksā līdzīgās daļās, katru mēnesi līdz 15. augustam. Ja visa summa netiek samaksāta līdz 15. augustam, rezervācija tiek atcelta un maksātājs var saņemt atpakaļ iemaksāto naudu, no kuras tiks ieturēta atkāpšanās summa 10% apmērā no attiecīgā abonementa cenas.

Atkarībā no abonementa veida, abonementu īpašnieki ieekonomē vidēji 30% no summās, ko būtu jāizdod, pērkot biļetes uz katru spēli tajās pašās vietās.

Pagājušā gada abonementu īpašniekiem līdz 1. jūnijam ir iespēja nopirkt abonementus tajās pašās vietās, kur iepriekšējā sezonā.

Platīna abonementa cena vienai personai tiek samazināta no 3000 latiem uz 2000 latiem, saglabājot visus iepriekšējos ieguvumus un papildinot tos ar jauniem. Par 3000 latiem ir iespēja spēli apmeklēt divām personām. Viens no jaunumiem platīna abonementa īpašniekam nākamajā sezonā ir iespēja doties līdzi komandai uz kādu no izbraukuma spēlēm, par to vismaz mēnesi pirms konkrētās spēles vienojoties ar klubu, turklāt "Dinamo" sedz lidošanas izdevumus.

Pirms sezonas un sezonas laikā tiks organizēti speciāli pasākumi tikai abonementu īpašniekiem, piemēram, fotosesija un konkursi ar vērtīgām balvām, savukārt kopējos "Dinamo" pasākumos abonementu īpašnieki būs priviliģētā stāvoklī.

Kopumā "Dinamo" piedāvā līdzjutējiem deviņu veido abonementus, kuru cena svārstās no 100 līdz 3000 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!