Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pēdējā izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā Habarovskā ar rezultātu 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pārspēja "Amur", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas.

Spēles sestajā minūtē Vladislavs Ušeņins noslēdza skaistu uzbrukumu un izvirzīja "Amur" vienību vadībā, bet Roberts Mamčičs spēles 14. minūtē izdarīja ļoti precīzu un spēcīgu metienu tuvējā vārtu stūrī, rezultātu izlīdzot. Mača turpinājumā abas komandas neizmantoja iespējas gūt vārtus, pāris reizes trāpīja pa vārtu stabu vai pārliktni, tāpēc ar 60 minūtēm nepietika uzvarētāju noskaidrošanai.

Arī pagarinājumā vārti netika gūti, bet Kirils Rasskazovs no pašas vārtu priekšas trāpīja pa vārtu stabu. Pēcspēles metienos vienīgos vārtus guva Miķelis Rēdlihs, bet vārtsargs Aleksandrs Salāks noturēja savus vārtus neieņemtus.

Visā mačā Salāks atvairīja 28 metienus.

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā vēl atlikušas trīs spēles, tiekoties ar Vladivostokas "Admiral" un Pekinas "Kuņluņ Red Star" un Novosibirskas "Sibirj".

Portāls "Delfi" piedāvā mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!