Foto: F64
Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta četru izbraukuma spēļu sērijas pirmajā mačā piektdien pirmoreiz aizvada spēli Slovākijā, tiekoties ar vietējo Popradas "Lev" komandu.

Mačs sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Abas komandas šosezon savā starpā jau tikušās divas reizes, bet šīs abas cīņas notika Rīgā - septembra beigās Rīgas "Dinamo" piedzīvoja zaudējumu ar 0:2, bet 12.oktobrī mājinieki revanšējās ar 4:2.

Uz Slovākiju kopā ar Rīgas "Dinamo" komandu devies arī uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš traumas dēļ nav spēlējis vairāk nekā nedēļu, kā arī aizsargs Jānis Andersons, kurš šosezon piedalījies tikai vienā KHL spēlē, bet pēdējā laikā cīņu praksi ieguva "Dinamo" fārmklubā "Liepājas metalurgs".

Rīgas "Dinamo" komanda pēc trīs uzvaru sērijas, kas pārtrauca ļoti neveiksmīgo sezonas sākumu, pēdējās divās spēlēs atkal piedzīvojusi zaudējumus. Savukārt "Lev" vienība pēdējās sešās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras.

Pēc spēles ar "Lev" šajā izbraukuma sērijā Rīgas "Dinamo" svētdien spēkosies ar Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" komandu, nākamajā ceturtdienā tiksies ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību, bet 29.oktobrī spēkosies ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Šī izbraukuma sērija ir sadalījusies divās daļās, jo 25.oktobrī Rīgas "Dinamo" komandai izbraukumā bija plānots spēkoties ar Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu, kas šosezon KHL čempionātā nepiedalās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!