Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem Čerepovecas "Severstaļ" komandu.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17, un to tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "TV6".

Iepriekšējā spēlē Rīgas "Dinamo" piektdien savā laukumā ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja Čehovas "Vitjaz" komandu, bet "Severstaļ" ar 2:3 viesos arī pagarinājumā piekāpās Maskavas "Spartak" hokejistiem.

Paredzams, ka šajā mačā "Severstaļ" rindās debitēs zviedru centra uzbrucējs Toms Vendels, kurš klubam pievienojies uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laiku no Dalasas "Stars" komandas.

"Dinamo" iepriekšējā mača dienā un tā laikā ar rota vīrusu saslima vārtsargi Mīkaels Telkvists un Māris Jučers, tomēr paredzams, ka šodienas cīņai viņi atkal būs gatavi.

Šosezon "Severstaļ" komandu trenē Andrejs Nazarovs, kurš iepriekš vadīja līgas lielākos kaušļus "Vitjaz".

Rīgas "Dinamo" komanda pēdējās četrās spēlēs trīs reizes tikusi pie punktiem, bet pēdējos astoņos mačos tā svinējusi trīs panākumus. Savukārt "Severstaļ" hokejisti pēdējās astoņās spēlēs izcīnījuši četras uzvaras.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 15 punktiem 13 spēlēs pašlaik ieņem desmito vietu, bet "Severstaļ" ar 19 punktiem 12 mačos šajā pašā konferencē atrodas astotajā pozīcijā.

Pēc šodienas spēles Rīgas "Dinamo" arī nākamo spēli aizvadīs savā laukumā, kad otrdien uzņems Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo".

Regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!