Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem Baltkrievijas komandu Minskas "Dinamo".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "TV6".

Iepriekšējā spēlē Rīgas "Dinamo" svētdien savā laukumā ar rezultātu 0:1 piekāpās Čerepovecas "Severstaļ", bet Minskas klubs ar 1:4 izbraukumā zaudēja Maskavas "Spartak" vienībai.

Minskas "Dinamo" komandai uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laiku pievienojušies divi pazīstami šīs līgas spēlētāji - somu vārtsargs Peka Rinne un kanādiešu uzbrucējs Evanders Keins.

Rīgas "Dinamo" hokejisti pēdējās astoņās spēlēs izcīnījuši vien divas uzvaras. Savukārt Minskas "Dinamo" komanda zaudējusi trīs mačus pēc kārtas, bet pēdējās desmit cīņās tā tikusi pie trim panākumiem.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 15 punktiem 14 spēlēs pašlaik ieņem 12.vietu, bet Minskas klubs ar 14 punktiem 14 mačos šajā pašā konferencē atrodas pozīciju zemāk.

Pēc šodienas cīņas Rīgas "Dinamo" sestdien sāks trīs spēļu izbraukuma sēriju.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies tieši ar Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!