Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas pirmo spēli trešdien aizvadīs Rīgas "Dinamo", kas viesos tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto apvienoto Maskavas klubu "Dinamo".

Spēle sāksies pulksten 16 pēc Latvijas laika.

KHL Gagarina kausa izcīņā katrā kārtā spēles ritēs līdz vienas komandas četrām uzvarām. Rīgas un Maskavas komandu otrā spēle ceturtdien notiks Krievijas galvaspilsētā, bet "Arēnā Rīga" komandas spēlēs 26. un 27.februārī. Nepieciešamības gadījumā sērijas piektais mačs 1. martā atkal tiks aizvadīts pretinieku laukumā, sestā spēle 3.martā ieplānota "Arēnā Rīga", bet septītā spēle - 5. martā Maskavā.

Atgādinām, ka KHL regulārā čempionāta vērtējumā Rīgas "Dinamo" ierindojās septītajā vietā Rietumu konferencē, bet Maskavas "Dinamo" bija otrā Rietumu konferencē. KHL pirmajās divās sezonās rīdzinieku ceļi jau krustojušies ar tagadējā Maskavas "Dinamo" priekšgājējiem. Pirmajā sezonā pirmajā kārtā Rīgas "Dinamo" ar 0-3 zaudēja Maskavas "Dinamo", savukārt pagājušajā sezonā pirmajā kārtā rīdzinieki sensacionāli ar 3-1 uzvarēja vienus no galvenajiem favorītiem Sanktpēterburgas SKA un pēc tam sērijā ar 1-4 zaudēja Znaroka un Vītoliņa trenētajam Balašihas MVD, kas vēlāk apvienojās ar Maskavas "Dinamo".

Pirms sezonas Rīgas "Dinamo" vadība kā mērķi komandai noteica iekļūšanu Gagarina kausā, bet pēc šī mērķa realizēšanas noteikts iekļūt Gagarina kausa finālā.

Vēl trešdien Rietumu konferencē "play off" pirmās kārtas pirmajos mačos Jaroslavļas "Lokomotiv" spēlēs pret Minskas "Dinamo", Sanktpēterburgas SKA pretinieki būs Maskavas "Spartak", bet "Atlant" spēlēs pret "Severstaļ".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!